Chamorro i Motis obren el cicle Jazz Olot amb entrades exhaurides a El Torín

Una vegada més, la Sala El Torín d’Olot ha tornat a sorprendre amb les seves actuacions. Aquest cap de setmana ho va fer amb l’actuació amb la d’Andrea Motis i Joan Chamorro. Les entrades del dissabte al Torín eren exhaurides dies abans del concert.


Amb tan sols 18 anys, Motis és la veu, el saxo i la trompeta, i Chamorro, el contrabaix i el saxo tenor. El tàndem va ser acompanyat pel pianista Ignasi Terraza, el guitarrista Josep Traver i el convidat especial Jean Pierre Derouard, un bateria francès referent a l’escena europea del jazz.

El duet Motis-Chamorro era el concert que enceta el cicle de jazz d’Olot, que comptarà amb artistes reconeguts a nivell tant nacional com internacional. La nova proposta cultural de la ciutat comptarà amb l’ajuda de la prestigiosa sala Jamboree de Barcelona. El primer semestre de Jazz Olot continuarà amb les actuacions de Carla Cook i Myriam Swanson, dues veus poderoses del jazz.

x