El CPA Olot aconsegueix el primer lloc al provincial de Girona per dotzè any consecutiu

Ser campiones del món no fa que les patinadores del CPA Olot s’aturin. Ja tenim aquí un nou ball. Es diu Respira. Divendres va ser presentat als olotins en un entrenament i dissabte, al pavelló de Fontajau davant de més de 3000 persones. 

Els tres equips garrotxins disputaven la primera prova oficial de la temporada, el Territorial de Girona. El Grup de Xou A va pujar al primer calaix del podi, el segon equip va quedar tercer i les juvenils també van assolir, en la seva categoria, el tercer lloc.

El grup de xou A va estrenar oficialment el ‘Respira’ i va deixar al públic bocabadat un cop més, amb tot un espectacle que va rebre una gran ovació. No hi va haver lloc per la sorpresa en aquest campionat territorial i per dotzena vegada consecutiva, el primer equip del CPA Olot va pujar al primer calaix del podi, per davant del Club Patinatge Artístic Girona.

Amb una coreografia ben diferent a la del ‘No hi ha Res impossible’, potser amb un xic més de tècnica i més acrobàcies sobre els patins, les patinadores del CPA Olot van tornar a impressionar per la seva coordinació i elegància sobre la pista.

L’equip B de grups de xou, per la seva banda, va quedar tercer de la competició i només va ser superat pel primer equip garrotxí i el CPA Girona.

El juvenil va quedar també en tercera posició en una prova que va guanyar el Girona seguit de l’Hostalric.

Deixa un comentari