El RC Garrotxa es col·loca líder amb la victòria en el derbi davant l’Osona (35-8)

El Rugbi Club Garrotxa va aconseguir una important victòria davant de l’Osona en un partit molt bonic i condicionat per les condicions climatològiques adverses. La pluja no va frenar als garrotxins, que aprofitaven l’ensopegada dels Carboners de Terrassa i es col·loquen líders de Tercera Catalana a falta d’una jornada per acabar la lliga regular. El club també ha anunciat aquest cap de setmana la creació d’un equip femení la temporada vinent. 

rc garrotxa -. rc osona

En primera posició es col·loca el Rugbi Club Garrotxa després de la brillant victòria contra l’Osona en el derbi de Bracons. I és que ni la intensa pluja, ni el fang i el fred van aconseguir aturar als Teixons. De fet, es va veure un gran partit de rugby entre dos equips que es van deixar la pell a la gespa i van oferir un gran espectacle. Això sí, els vencedors van ser els locals i d’una manera clara. El resultat final va ser de 35 a 8 i el Garrotxa no va deixar que els Crancs remuntessin el resultat en cap moment.

Amb aquesta important victòria, els garrotxins aprofitaven l’ensopegada dels Carboners de Terrassa davant del GEIEG i, el millor de tot, aquesta setmana, els egarencs visiten l’estadi olotí en el que serà tota una final que podria decidir les aspiracions d’un i altre equip de cara a aconseguir el seu objectiu, l’ascens a Segona.

El públic no va fallar sota la pluja i tampoc hi faltarà dissabte, en el que serà un partidàs de rugbi a les alçades de Tercera Catalana.

x