La Unió Esportiva Olot cau a l’Hospitalet (3-2) i entra en zona de descens directe abans de rebre al líder

El homes d’Arnau Sala es van veure superats en totes les facetes pel Centre d’Esports l’Hospitalet i cauen en la zona de descens amb 21 punts. Carlos Martínez va avançar ben aviat al seu equip però els garrotxins no van saber administrar l’avantatge.


No hi ha manera. La Unió Esportiva Olot no troba el camí de la victòria i ja acumula dotze jornades sense guanyar. En aquesta ocasió, el Centre d’Esports l’Hospitalet va ser el botxí dels homes d’Arnau Sala. A més, els olotins van començar d’allò més bé quan al minut quatre Carlos Martínez enviava al fons de la xarxa una centrada des de la banda esquerra aprofitant l’estratègia. L’Olot no va saber administrar l’avantatge al camp d’un equip en ratxa i en clara dinàmica positiva. A partir d’aquest gol, l’Hospi va ser l’amo del partit i el local Canario va ser un maldecap per a la defensa garrotxina. En el pitjor moment, just abans del descans, el dorsal onze dels riberencs va empatar el partit.

En el segon temps, els del Llobregat van ser superiors i en el minut 59, David Haro culminava la remuntada per al seu equip. Canario va tornar a fer de les seves i va anotar el tercer, que va deixar molt tocat a l’Olot. Els errors en defensa van condemnar els homes d’Arnau Sala.

Xavi Ferrón, que havia saltat al terreny de joc en la segona part, va posar emoció a deu minuts del final amb el 3 a 2, però els tres punts es van quedar a la Feixa Llarga. Ara, l’Olot entra en la zona de descens directe a tercera divisió i està obligat a derrotar al líder, l’Atlètic Balears, que visita la capital de la Garrotxa diumenge a les 12 del migdia, si vol sortir d’aquesta zona perillosa.

Deixa un comentari