La Xarxa d’Entitats de la Garrotxa reivindica una Catalunya independent i millor a l’acte ‘Quin país volem?’

15 associacions de la comarca, agrupades en la nova Xarxa d’Entitats, van organitzar el dissabte una primera trobada per parlar sobre el futur de Catalunya. El protagonista de l’acte va ser un documental on representants de diversos àmbits socials de la comarca reflexionen sobre la Catalunya del futur.

Fins a 15 entitats garrotxines van participar el dissabte a l’acte ‘Quin país volem’ per donar suport a la celebració de la consulta el 9 de novembre. Aquestes són l’Assemblea Nacional Catalana de la Garrotxa, ALBA, Associació de Dones de la Garrotxa, el Cercle EURAM Garrotxa, UGT i Comissions Obreres, el col·lectiu d’artistes Muralla 15, Estelada 2014, l’Idesga i Òmnium, el Patronat d’Estudis Històrics, la Greda i l’Associació de Joves Empresaris de Girona

La trobada, que va tenir lloc a la Sala El Torín d’Olot, va projectar un documental on la mateixa gent de la comarca, procedent de diferents àmbits, opinava sobre el futur de Catalunya.

L’acte, presentat per l’actriu Anna Roca, va anar precedit de la conferència de la periodista i tertuliana Patrícia Gabancho, qui es va posicionar a favor de la independència de Catalunya i va enumerar els tres pilars per assolir-la: el moviment popular, encarnat per la Via Catalana, les actuacions i el suport de l’Associació de Municipis per la Independència i el lideratge polític que porti el dret a decidir a Catalunya.

La música també va ser clau en el desenvolupament de la tarda. Tripoli Orquestrina i el trio musical format per Agnès Algueró, Àngel Girona i Alba Sans van delectar el públic amb les seves peces musicals catalanes.

x