LN | Les Notícies

[table color=”red”]

Dia Hora Tipus
Dilluns a Divendres 08:00h, 14:00, 16:00, 20:00, 22.00 i 00.00 Estrena
Dissabte i Diumenge Recull de notícies de la setmana. Estrena

[/table]

No et perdis cap detall de l’actualitat de la Garrotxa amb el XIP/TV i utilitza #infoGarrotxa al Twitter

L’informatiu de referència de la Garrotxa

1 Les NotíciesÉs la finestra del què passa a la Garrotxa, explicat amb detall i amb tots els protagonistes. Inclou un espai d’entrevistes per aprofundir amb els temes més rellevants i ‘La veu del poble’, un nou apartat que compta amb la participació de diferents col·laboradors dels pobles de la comarca. Inclou l’espai ‘El temps’, amb el meteoròleg Roger Solé.
Les Notícies és el programa de més audiència d’Olot Televisió i l’espai amb el qual s’informen la gran majoria de garrotxins, així ho confirmen els últims estudis d’audiència, i els registres mensuals de share confirmen, també en xifres, el seguiment que tenen Les Notícies.
Podeu fer arribar qualsevol informació, imatges o fotografies relacionades amb una informació de proximitat: informatius@olot.tv

Edita i presenta: Paula Nuñez

Estigues informat minut a minut

x