Olot Televisió estrena el programa informatiu ‘El Punt del dia’ amb Albert Brosa i Ares Escribà

‘El punt al dia’ és el nou programa informatiu nocturn de La Xarxa que s’estrena el proper dilluns. Durant una hora cada dia, d’11 a 12 de la nit, i els dilluns després de ‘La Banqueta’, s’analitzarà la informació local del territori. Amb la participació de les televisions de proximitat l’espai combinarà noticies i entrevistes per repassar tot allò que ha estat passat al territori. Una quinzena de televisions locals catalanes emetran el programa.


Els periodistes Albert Brosa i Ares Escribà, amb un ampli bagatge en la informació local, analitzaran les notícies del dia i acostaran les veus dels seus protagonistes a través dels diversos canals locals adherits a La Xarxa.

L’objectiu del programa és oferir un ampli ventall de testimonis, tant experts en diferents àmbits com figures del món polític, econòmic, social i cultural d’arreu de Catalunya. La situació de la salut pública, el benestar, el turisme, el sector energètic o la recerca i l’emprenedoria seran alguns dels temes que es tractaran. A banda de seguir el programa a través de les diverses televisions locals, els espectadors també podran visionar-lo en directe a través del web www.laxarxa.com/elpuntaldia.

x