L’entrenador garrotxí Francesc Cargol arriba al Figueres amb l’objectiu de redreçar l’equip

L’entrenador garrotxí Francesc Cargol torna a una banqueta de Tercera Divisió, la del Figueres. Arriba per treure rendiment d’un equip amb possibilitats però que ha encavallat una mala dinàmica i es troba 11è a la classificació. Cargol inicia aquesta nova etapa amb il·lusió i sent conscient que el projecte del Figueres es troba en creixement.


El partit de tercera de dissabte entre el Figueres i la Rapitenca comptava amb un rostre conegut de l’esport garrotxí, Francesc Cargol, que es va veure molt dinàmic a la banqueta de l’equip local. Després d’un descans, el tècnic que va dirigir el Manlleu durant quatre temporades inicia aquesta nova etapa a tercera amb il·lusió i ganes de quedar-se. Tot i això, sap que ha de reconduir la situació d’un Figueres que està passant per una mala dinàmica, que ha portat l’equip a la onzena posició i a la destitució de l’anterior entrenador, Xavi Punsí.

Entre els factors que han fomentat el sí de Francesc Cargol, es troba la proximitat de la ciutat amb Olot, la coneixença de la plantilla i la convicció que l’equip es troba en ascens malgrat els últims resultats.

Dissabte, al Municipal de Vilatenim, la Rapitenca va avançar-se al marcador al minut 31 gràcies a un xut de Bladé, que aprofitava una pèrdua de pilota de Cristino, exjugador de l’Olot. El Figueres es va mostrar intens i valent, però tot i tenir el domini de la pilota i de les ocasions no va aconseguir empatar fins al minut 79, mitjançant un fort xut de Murga. Així, el partit va acabar amb el resultat habitual d’aquesta temporada dels figuerencs, amb empat a un: ara Francesc Cargol espera que el seu treball serveixi perquè els empordanesos s’abonin a la victòria.

x