Roben a l’empresa Xuclà d’Olot i esbotzen la caixa forta amb una radial extreta de la mateixa nau

Aquesta nit han entrat a robar a l’empresa de maquinària per a la indústria càrnia Xuclà. A hores d’ara s’investiga per on han pogut entrar els lladres, que han esbotzat la caixa forta amb una radial que han trobat a la mateixa empresa. També s’han endut material d’oficina.


Quan els treballadors del primer torn de l’empresa Xuclà d’Olot han iniciat la jornada a les 7 del matí, s’han trobat que les oficines havien estat escorcollades. Els lladres han esbotzat la caixa forta amb una radial que han trobat a la mateixa empresa. També han destrossat altres portes amb eines que també han extret de la mateixa nau. Així s’ha trobat el seu despatx el gerent de l’empresa, Pep Xuclà, amb els armaris i calaixos oberts i el material que hi guardaven fora del seu lloc.

Els lladres s’han emporata els diners de la caixa forta i mateiral d’oficina, com portàtils, terminals de mòbil i càmeres fotogràfiques. L’empresa no compta que pugi massa el valor del material sostret.

Els Mossos han iniciat una investigació per aquests fets. Es creu que els lladres només buscaven diners, i que no eren professionals. De moment, es desconeix per on han entrat a la nau.

L’empresa Xuclà Mecàniques Fluvià, es dedica fonamentalment a la fabricació de maquinària per a la indústria tèxtil. És el primer robatori que pateixen des que van instal·lar-se en aquesta nau del polígon del Pla de Baix, a principis dels anys 80. No hi ha notícia de successos similars que s’hagin donat en empreses de l’entorn en els últims dies.

Deixa un comentari