El sector de la Guardiola d’Olot iniciarà l’activitat amb un supermercat

La cadena d’alimentació Bon Preu ha comprat uns terrenys al sector de la Guardiola, per fer un supermercat. De moment, s’estan tramitant els permisos per construir la superfície comercial, que es vol beneficiar del moviment que hi haurà en els accessos d’aquesta zona de la ciutat, prop del nou Hospital comarcal.

L’obertura del nou Hospital comportarà diversos canvis en aquesta zona de la capital garrotxina. Es preveu que el trànsit de vehicles augmenti, un moviment que s’incrementarà un cop es construeixi la variant d’Olot, que de moment es troba aturada. Per aquest motiu la cadena de supermercats Bon Preu d’Osona ha comprat una de les parcel·les en venda del sector de la Guardiola, ubicada entre l’Hospital i l’Estadi Municipal, per tal de construir-hi una nova superfície comercial.

De moment, Bon Preu està tramitant els permisos per a la construcció d’aquest nou supermercat. Per la seva banda, l’Ajuntament espera que aquest sigui l’inici de l’ocupació de parcel·les al sector de la Guardiola, que fins ara es trobava buida d’activitat.

x