Els centres de secundària d’Olot celebren la Jornada de delegats juntament amb l’Institut Escola de Besalú

Entre 120 i 140 estudiants han participat aquest matí a la Jornada de delegats . La conferència inaugural ha anat a càrrec de Franc Comino, soci-fundador de Wattia-Innova i antic delegat de l’institut La Garrotxa.

De les 10 del matí i fins a les 2 de la tarda, s’han impartit vuit tallers per a delegats de 1r a 3r d’ESO. La jornada de delegats l’organitza l’Institut Municipal d’Educació i l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament amb la col·laboració de la Comissió d’alumnes del Consell Escolar Municipal, formada per representants de tots els centres. És amb ells que es fa la valoració dels tallers realitzats a l’edició anterior i se’n proposen idees per edicions següents. Aquest any, han proposat un nou taller, titulat ‘Realment pesa la responsabilitat?’

Aquest ha estat el primer any que han participat els delegats de Besalú. Amb motiu de la jornada intensiva aplicada a secundària, aquest any la jornada de delegat no té lloc durant tot el dia, i s’ha celebrat de forma intensiva al matí.

 

x