Olot pagarà els nous vestidors de l’Estadi amb una partida de la Diputació

L’Ajuntament d’Olot ha demanat a la Diputació de Girona un canvi en el destí de la partida del Pla Únic d’Obres i Serveis del 2007 pel nou Hospital; aquestes obres les assumirà CatSalut, i ara la ciutat invertirà els diners en la construcció dels nous vestidors de l’Estadi Municipal. La partida serà de 130.000 euros.


L’any 2007, l’Ajuntament d’Olot va demanar incloure en el Pla Únic d’Obres i Serveis la construcció dels carrers adjacents al nou Hospital, els accessos de les ambulàncies i les places d’aparcament per als usuaris. En un principi, aquesta part de les obres l’havia de cobrir la Diputació de Girona, però finalment ho farà Catsalut.

Per aquest motiu, el consistori ha demanat un canvi en el destí d’aquesta partida. Finalment, se’n beneficiarà l’Estadi Municipal, que en breu tindrà uns nous vestidors, situats darrere la tribuna. Segons l’Ajuntament, la partida que invertirà la Diputació de Girona per la construcció d’aquests nous vestidors és de 130.000 euros.

x