Adrinoc obre una nova convocatòria d’ajuts Leader per a la creació o millora de negocis

Ja s’ha obert una nova convocatòria d’ajuts Leader. Fins al 22 de febrer es poden presentar els projectes per poder-se acollir a aquesta convocatòria de subvencions que permet obtenir fins a un 35% de subvenció a fons perdut per a la creació, millora o ampliació de negocis. L’anterior convocatòria del Leader va suposar una inversió de prop de 3 milions i mig d’euros al territori.

Fa un any i mig que van posar en marxa aquest negoci. A partir de la pròpia experiència i amb la voluntat d’engegar un servei innovador i de proximitat, van decidir crear aquest establiment de plats cuinats vegetarians i ecològics. Mentre treballaven en fer realitat el projecte, es va obrir una convocatòria d’ajuts Leader a la que es van acollir. Els va permetre tenir accés a una subvenció i disposar d’assessorament personalitzat a través de l’equip tècnic d’Adrinoc.

Però el Leader no només contempla ajuts per a la creació de nous establiments. També s’hi poden presentar les empreses que tenen intenció de millorar o ampliar el seu negoci. Com ha estat el cas d’aquest taller mecànic.

Ara s’ha obert una nova convocatòria d’ajuts Leader adreçada a les petites i mitjanes empreses agroalimentàries i turístiques i a les microempreses en general de la Garrotxa, Collsacabra, i l’Alt Empordà.

El 22 de febrer s’acaba el termini de presentació de projectes a la convocatòria d’ajuts Leader. Per a més informació, pots consultar la pàgina web d’Adrinoc, o bé posar-se en contacte amb l’equip tècnic al 972271600, o dirigint-se al segon pis del Consell Comarcal.

Deixa un comentari