Mas Les Comelles de Joanetes es converteix en el primer agroturisme de Girona a obtenir la certificació Q Qualitat Turística

El Mas Les Comelles de Joanetes rep avui, en el marc de la Fira Internacional de Turisme FITUR de Madrid, la certificació Q Qualitat Turística de l’estat espanyol. L’establiment garrotxí es converteix així en el primer agroturisme de les comarques de Girona que rep aquest segell.

L’agroturisme Mas Les Comelles rep avui la certificació Q Qualitat Turística, concedit per l’Institut per a la Qualitat Turística de l’Estat espanyol. Després de mesos de treball, els responsables d’aquest establiment situat a Joanetes obté aquesta certificació, en reconeixement al nivell de qualitat en la prestació del servei al client. Mas Les Comelles es converteix en el primer establiment d’agroturisme en rebre aquesta distinció a les comarques de Girona. Turisme Garrotxa celebra aquest reconeixement, i és que l’empresa està adherida a aquest organisme que promou el turisme a la comarca.

Maria Àngels Barris, copropietària del Mas Les Comelles, ha recollit la distinció aquest migdia a la Fira Internacional de Turisme FITUR de Madrid. En declaracions a Olot Televisió, Barris ha dit que el reconeixement els motiva a continuar treballant per oferir el millor servei als seus clients. També ha tingut paraules d’agraïment per a les institucions que han ajudat a l’establiment a aconseguir aquest segell, com Adrinoc, Turisme Garrotxa i l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, que aquests dies també es troba a FITUR promocionant el turisme del municipi garrotxí.

L’Institut per a la Qualitat Turística de l’Estat espanyol concedeix la marca Q Qualitat Turística als establiments que superen amb èxit un procés en el qual es verifiquen tots els requisits que s’exigeixen per arribar a aconseguir aquest distintiu.