El Consorci d’Acció Social impulsa un cicle de tertúlies per fomentar la convivència veïnal

 

El Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i l’Ajuntament d’Olot han impulsat un cicles de tertúlies per millorar la relació entre les comunitats de veïns d’Olot.

El Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i l’Ajuntament d’Olot han impulsat un cicles de tertúlies per millorar la relació entre les comunitats de veïns d’Olot. La iniciativa pretén fomentar la cohesió social entre els ciutadans, compartint experiències i exposant els temes que preocupen als veïns per tal de trobar solucions als conflictes veïnals. La idea de crear aquest programa va sorgir al veure que les accions conjuntes entre veïns fomentaven la cohesió social.

Aquest cicle, no tindrà l’habitual format de conferència en què un expert explica els seus coneixements sobre un tema, sinó que, com que l’objectiu és crear lligams entre les comunitats veïnals, seran col·loquis on tothom podrà aportar les seves experiències i on es podran expressar les preocupacions de forma compartida.

Els temes de les futures tertúlies programades seran el tractament de la morositat, els nous models de finançament de les comunitats de veïns,  els protocols d’emergències o el coneixement de la normativa veïnal. La primera tertúlia esta programada per el dijous 13 de febrer i el tema de debat serà al voltant dels espais comuns als que tenen accés les comunitats de veïns.

x