La plataforma La Garrotxa amb Filipines recapta 1.280 euros per als damnificats del tifó Haiyan

La plataforma La Garrotxa amb Filipines ha conclòs la campanya solidària. En aquest temps, ha recollit 1.280 euros que aniran destinats als damnificats del tifó Haiyan, que va afectar l’arxipèlag del sud-est asiàtic el passat mes de novembre.

L’objectiu de la plataforma La Garrotxa amb Filipines era recollir diners destinats a donar resposta al Tifó Haiyan, que va afectar a l’arxipèlag de Les Filipines el passat 7 de novembre. La plataforma la integraven el Centre Musical, ACAPS, Càritas Garrotxa, Creu Roja, el col·lectiu d’artistes Muralla 15, el Gremi de Perruquers i, finalment, el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa. Les entitats implicades a la campanya han volgut agrair la col·laoració de persones, entitats i empreses que, d’una manera o altra, han fet possible la campanya. També als mitjans de comunicació que, com Olot Televisió, han donat difusió a la campanya. La plataforma ha volgut destacar la sensibilitat garrotxina davant les problemàtiques i situacions de dificultats socials que succeeixen més enllà de la comarca. Els diners recollits, 1.280 euros, arribaran a Filipines a través de Creu Roja, ja que l’entitat té personal treballant en el terreny. Més endavant, seran els propis voluntaris de Creu Roja els que explicaran com es troba la situació a Filipines i de quina manera hi està col·laborant.

x