La UE Olot necessita la victòria i intentarà aconseguir-la aquest diumenge contra el líder de la categoria

La Unió Esportiva Olot rep aquest diumenge al líder de segona B, l’Atlètic Balears. Els garrotxins podrien sortir de la zona de descens si guanyessin i els resultats dels rivals directes els afavorissin. L’Olot intentarà utilitzar les seves armes i les condions de l’Estadi Municipal al seu favor per invertir les dinàmiques dels dos equips.

La Unió Esportiva Olot d’Arnau Sala es troba en zona de descens directe a tercera divisió i aquest diumenge rep al líder de segona B, l’Atlètic Balears. El conjunt de Magaluf arriba a la Garrotxa en un gran estat de forma i l’Olot s’haurà d’omplir d’orgull per aconseguir una victòria més que necessària en un moment crucial del curs.  Amb 21 punts, els garrotxins podrien sortir de la zona de descens si guanyéssin i els resultats dels rivals directes els afavorissin. Això sí, el conjunt entrenat per Nico López no ho posarà gens fácil. Amb 43 punts, els blanc-i-blaus lideren la taula classificatòria. Aquest partit es jugarà a una hora poc habitual a l’estadi, diumenge a les 12 del migdia. La Grada Jove ja ha anunciat que organitzarà una calçotada després de l’enfrontament per donar ambient a una matinal repleta de futbol.

Mentrestant, l’Olot treballa per incorporar dos reforços més a la plantilla. El club intenta l’arribada d’almenys un davanter i un migcampista per incorporar-los al projecte d’Arnau Sala. L’entitat treballa contrarellotge: només queden set dies per al tancament del mercat d’hivern. El club només té lliure una plaça per a un jugador de menys de 23 anys. El fitxatge d’un jugador més veterà  comportaria una nova baixa a les files de l’Olot.

x