L’Ajuntament d’Olot i la comissió de festes preparen el segon fòrum per millorar les Festes del Tura

L’Ajuntament d’Olot i la comissió de festes organitzaran un fòrum per captar noves idees per a les Festes del Tura. Aclareixen que el model de les festes funciona i no el volen canviar, però sí que volen escoltar propostes que puguin millorar alguns aspectes.

El primer fòrum sobre les Festes del Tura es va celebrar el març del 1999. En aquell exercici de participació ciutadana, van sortir idees com el Ball d’Espelmes dels gegants, l’engalanament dels balcons de la plaça Major, la programació musical per al públic adolescent, els gots reciclables, o l’habilitament d’una fila zero persones amb mobilitat reduïda. L’Ajuntament d’Olot i la comissió de festes pensen que ha arribat l’hora d’organitzar un segon fòrum perquè els ciutadans aportin propostes. No es tracta de canviar el model de la festa, que ja funciona, sinó de trobar aspectes millorables en qüestions com la programació o a la neteja, per posar alguns exemples.

El fòrum de les Festes del Tura s’organitzarà el proper 8 de febrer i està obert a tothom qui vulgui participar-hi. Cal, però, apuntar-s’hi directament omplint una fitxa a la seu de l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot, a Can Trincheria; accedint al fòrum del lloc web de l’Ajuntament d’Olot, o bé telemàticament, escribint al compte de correu electrònic forumfestes@olot.cat.