L’olotí Carles Gil viatja ‘Entre Mons’ a través de la fotografia

El viatge comença a Can Trincheria,  seu de l’exposició ‘Entre mons’, un recull d’imatges especials per diversos motius: són tridimensionals i recreen situacions espectrals que ens traslladen entre la vida i la mort. Aquesta setmana l’equip del MAC Exprés entrevista al fotògraf Carles Gil.

La col·lecció forma part del treball final del Màster en fotografia que ha estudiat  l’astrònom olotí  Carles Gil. Aquesta temàtica fantasmagòrica, li permet treballar la tècnica de la fotografia estereoscòpica, amb relleu, que ja cultivaven alguns fotògrafs a finals del segle XVIII. En el seu cas, les fotos són en blanc i negre amb la voluntat d’impactar l’espectador i incomodar-lo. Per veure-les amb tota la seva qualitat i apreciar-ne la tècnica són imprescindibles les ulleres 3D. Podeu fer-ho fins el 22 de febrer a Can Trincheria. L’entrada és gratuïta.

x