El CH Olot segueix líder i es torna a mostrar intractable davant del CH Taradell (6-1)

Els jugadors de Quim López han derrotat a un bon rival amb dos gols a la primera meitat i quatre a la segona. El porter olotí ha estat sensacional i no ha permès que els osonencs entressin en el partit. D’aquesta manera el CH Olot es refà de la primera derrota del curs, la setmana passada davant del Lloret.

Intractables de nou. A casa, els de Quim López han tornat a demostrar per què són els líders de primera catalana. Amb una gran actuació ofensiva d’homes com Pratto o Ràfols i jugant en equip, els garrotxins han anat desfent-se del rival poc a poc. Un bon Taradell ha posat a prova al porter olotí, però no ha aconseguit batre’l fins als minuts finals.

Aquest 6 a 1 permet al CH Olot mantenir l’avantatge envers els seus perseguidors després de la primera derrota de la temporada a la pista del Lloret la setmana passada (4-1).

Deixa un comentari