El RC Garrotxa guanya la lliga regular amb una gran victòria davant dels Carboners de Terrassa (26-8)

Els teixons accedeixen al play-off d’ascens i jugaran les semifinals contra el segon classificat del grup sud. Més de 300 persones han animat als garrotxins, que han derrotat amb claredat al seu gran rival en aquesta lliga, el Terrassa.

Ni una marca han permès els locals en una primera meitat molt bona per part del Garrotxa. Amb un joc rocós i una intensitat superior a la dels egarencs, els olotins han sabut tombar al seu més immediat perseguidor.

En el segon acte, el joc s’ha fet molt més dur i les 300 persones que avui han donat alè als teixons han gaudit d’un rugbi dels d’abans, amb duresa però amb joc net en tot moment per part d’un i altre equip. La marca al final de la segona meitat no ha servit als Carboners per posar-se en el matx i els de la capital de la Garrotxa s’han proclamat campions de la lliga regular.

L’enfrontament davant del Mataró aquesta setmana no tindrà trascendència i el Garrotxa RC lluitarà per l’ascens a Segona Catalana en la promoció. El seu rival en les semifinals serà l’equip que quedi segon al grup sud de Tercera Catalana.

Deixa un comentari