La UE Olot reforça la davantera amb Kilian Grant, procedent de l’Espanyol B

El davanter Kilian Grant arriba cedit fins a final de curs. Aquesta temporada estava jugant a l’Espanyol B, rival de l’Olot a la Segona B, i ara s’incorpora a l’equip olotí.

imageimageespanyol-vs-Mollet

La Unió Esportiva Olot ha anunciat aquest divendres al vespre la incorporació del davanter Kilian Grant, procedent del RCD Espanyol B. És la segona incorporació garrotxina en aquest mercat d’hivern. El club olotí ha arribat a un acord amb el filial blanc-i-blau per adquirir els serveis d’aquest jove davanter de molta projecció. Amb 19 anys, Grant s’ha format a la base del Figueres, el Girona i en les últimes dues temporades ha jugat al juvenil A de l’Espanyol i al seu segon equip. Amb aquesta incorporació la UE Olot cobreix la darrera plaça sub-23 que tenia lliure a la plantilla.