La UE Olot tomba al líder (1-0), es retroba amb la victòria 12 jornades després i surt del descens

Un gol salvador de Carlos Martínez en el 88′ i dues aturades providencials d’Òscar Fornés han permès que els tres punts es quedéssin avui a la capital de la Garrotxa. L’estadi s’ha omplert amb 1.500 persones per rebre al líder en una matinal eufòrica i alliberadora per als olotins.

La Unió Esportiva Olot rebia el líder, l’Atlètic Balears, en un horari poc habitual, les 12 del migdia. Amb la vicòria com a imperatiu, el conjunt d’Arnau Sala ha estat tot voluntat en els primers compassos de partit. Ara bé, l‘Atlètic Balears s’ha mostrat molt sòlid al darrere  i ha fet gala de la seva fiabilitat en la línia defensiva. Òscar Fornés ha hagut de salvar els mobles en un clar u contra u davant Florín.

Tot i que amb poca claredat, els olotins han arribat a la porteria visitant amb fraqüènca i han tingut alguna bona ocasió, però el domini local no s’ha traduit en gol i el marcador no s’ha mogut en els primers 45 minuts.

En el segon període, David López ha pogut marcar amb un bon xut creuat amb cama esquerra que ha sortit fregant el pal. Òscar, l’heroi de l’Olot avui, li ha tornat a fer la guitza a Florín i ha neutralitzat un cop més la clara ocasió del mallorquins.

Amb el joc més obert i domini altern, l’Olot ha fet un pas endavant i ha buscat la porteria contrària. Roger ha estat a punt d’aprofitar una errada del porter Xavi, que ha salvat el gol sobre la línia. Carlos Martínez, en una falta directa, també hauria pogut obrir la llauna.

Tram final de partit molt obert i amb nervis a l’estadi municipal. El punt era bo per al líder però dolent per als garrotxins. L’àrbitre s’ha fet un tip d’ensenyar targetes grogues i al fnal, Biel ha estat expulsat per doble amonestació tallant una contra.

Quan el repartiment de punts  ja es donava per fet, l’esforç local ha tingut recompensa al final quan Rojas s’ha vestit d’assistent i ha habilitat a Carlos Martínez, que ha marcat un autèntic golàs. El pixitxi de la UE Olot ha fet aixecar del seient a les 1500 persones que avui hi havia a l’estadi i l’eufòria s’ha apoderat del municipal a falta de tan sols dos minuts pel final.

El líder no s’ha donat per vençut i ha apretat en els darrers instants però l’Olot s’ha endut els tres punts després de 12 partits sense aconseguir-ho.

La setmana vinent els d’Arnau Sala visiten l’Ontinyent en un altre duel a la part baixa de la taula.

 

 

x