La directora de l’Institut Català de l’Energia diu que les innovacions de l’empresa olotina Wattia-Innova han de ser replicades a tot Catalunya

La directora de l’Institut Català de l’Energia, Maite Masià, ha visitat aquest matí l’empresa d’eficiència energètica Wattia-Innova, i ha declarat que les innovacions de l’empresa olotina han de ser replicades en el país. Masià s’ha compromès a seguir apostant per les energies renovables i l’eficiència en el consum de l’energia a Catalunya.

La directora de l’Institut Català de l’Energia, Maite Masià, ha visitat aquest matí l’empresa d’eficiència energètica Wattia-Innova. La visita s’ha donat després que la Generalitat atorgués a l’empresa olotina una menció honorífica dels Premis d’Excel·lència Energètica.

La directora de l’ICAEN ha quedat impressionada de les innovacions de Wattia-Innova, i ha declarat que han de ser replicades en el país. Aquest matí, els responsables de Wattia Innova s’han mostrat interessats per saber quina aposta fa la Generalitat en matèria d’energies renovables. En aquest sentit, la directora de l’ICAEN ha reiterat el compromís de l’institut per estar al costat dels emprenedors que faciliten la implantació de les energies renovables al país. L’Institut Català de l’Energia també es compromet a seguir treballant per aconseguir la màxima eficiència en el consum d’energia a Catalunya.

La visita de la directora de l’ICAEN a la Garrotxa finalitza aquesta tarda amb l’intercanvi d’impressions a l’empresa La Competencia Paper de Beuda.

Deixa un comentari