Comencen les obres a la carretera d’Olot a Girona per Anglès

Ahir van començar les obres de millora de la carretera N-141, popularment coneguda com la carretera de la vergonya, que va d‘Olot a Girona per la Vall d’en Bas i la Vall d’Hostoles. Les obres tenen lloc en el tram entre Anglès i Bescanó, i duraran 8 mesos.

Aquestes obres es basaran en ampliar part de la via entre els dos municipis i s’aconseguirà a partir de la creació de noves cunetes transitables. També en el Pou de Glaç es milloraran dos revolts. A la zona de la Pilastra també hi haurà una millora substancial de la via amb el pendents transversals en tres revolts. En aquest sentit, els veïns de la zona celebren aquestes millores.

Tot i així, molts d’ells han assegurat que els treballs que es fan són insuficients i que caldria desdoblar la via. A més, alguns d’ells han recordat que fa 30 anys aproximadament que es protesta per una millora en una de les carreteres amb més accidents de la demarcació. Aquestes obres duraran vuit mesos i tindran un cost total d’1’4 milions d’euros. Al llarg dels primers dies es realitzaran tasques de senyalització. En aquest sentit, es preveu que es redueixi la velocitat màxima permesa en alguns trams de la via i també que les obres ocupin un vial de la via s’hagi de donar pas alternatiu.