Els lladres de l’empresa Xuclà deixen la seva veu enregistrada sense voler

S’ha trobat una nova prova sobre el robatori de la setmana passada a l’empresa Xuclà de maquinària per a la indústria càrnia. Els lladres van deixar la seva veu enregistrada al mòbil d’un comercial de l’empresa. En la gravació telefònica, es pot sentir les veus dels lladres que es queixaven, en àrab, perquè no trobaven el botí esperat. La investigació policial continua oberta.

Han sortit a la llum noves informacions sobre el robatori de la setmana passada a l’empresa Xuclà de maquinària per a la indústria càrnia. S’ha trobat una nova prova del delicte: la veu dels lladres. Es veu que sense adonar-se’n van deixar la seva veu enregistrada en el moment del furt. Mentre estaven rememenant el despatx i rebentant la caixa forta, els lladres van tocar, sense voler, el telèfon que hi havia a la taula del despatx i van fer, sense saber-ho, una trucada al mòbil d’un comercial de l’empresa. A aquest li va saltar el contestador automàtic, que va enregistrar tots els minuts possibles de la trucada. En la gravació, es poden sentir les veus dels lladres, on sobretot , se sentia com es queixaven, en àrab, perquè no trobaven el botí que esperaven.

A hores d’ara, la investigació policial continua oberta i encara no han agafat els lladres que van esbotzar la caixa forta amb una serra radial que van agafar de la mateixa empresa i es van endur un botí d’uns 3.000 euros. L’empresa Xuclà Mecàniques Fluvià, es dedica fonamentalment a la fabricació de maquinària per a la indústria textil, i va ser el primer robatori que van patir des que van instal·lar-se en aquesta nau del polígon del Pla de Baix, a principis dels anys 80.

 

 

x