Sant Joan destina sis nous locals a les entitats del poble

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha habilitat espais per a les entitats del poble als baixos dels pisos de protecció oficial de la illa de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil. Sant Joan acompleix així les espectatives de les entitats. Totes aquelles que ho han demanat, disposen d’un espai per treballar i fer-hi reunions.

Als baixos d’aquests pisos de protecció oficial de la carretera d’Olot, a Sant Joan les Fonts, s’han habilitat diversos espais per encabir els locals d’algunes de les entitats del poble. El bloc de pisos van ser edificats als terrenys de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil del poble. És per això que els nous espais s’agrupen sota el nom de Caserna d’Entitats de Sant Joan les Fonts. Les associacions ja han començat a fer-ne ús.

Quan l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts va cedir els terrenys a la Generalitat per construir els pisos de protecció oficial, es va reservar els baixos per construir-ne un centre de dia. Però ja hi ha un equipament al poble que compleix aquestes funcions, així que va decidir destinar aquests espais a les entitats. A més dels locals de l’entrada, a la part posterior hi ha un espai més gran que les entitats poden compartir.

Amb aquesta iniciativa, Sant Joan les Fonts cobreix les necessitats de totes les entitats que havien demanat un espai per fer-hi la seva activitat. Al municipi hi ha 23 associacions. Poden utilitzar tant aquests espais com el centre cultural del poble o també l’edifici que acull la ràdio municipal per fer-hi reunions.