L’Ajuntament de Maià de Montcal rep 30 peticions per tenir la concessió d’una botiga al poble

Maià de Montcal rep trenta peticions per reobrir una botiga de queviures al municipi. El passat mes de novembre, l’Ajuntament de Maià va oferir condicionar una part del Casal per ubicar-hi l’establiment, després que tanqués l’única botiga existent al poble.

L’estiu passat va tancar Cal Flequer, la darrera botiga que existia a Maià de Montcal. D’aquesta manera va sorgir un problema al municipi, de 430 habitants, per la dificultat de desplaçaments que té la gent gran que viu al poble per a poder comprar productes bàsics. Per aquest motiu el novembre passat l’Ajuntament va decidir promoure l’obertura d’una altra botiga, condicionant una part del Casal de Maià per habilitar-hi un establiment. El nou punt de venda, que disposarà de bar i queviures, s’atorgarà mitjançant una concessió, que decidirà la mateixa associació del Casal. La iniciativa està resultant ser un èxit, perquè fins al moment s’han recollit trenta peticions per fer-se càrrec d’aquesta botiga. La decisió sobre qui es quedarà amb la concessió es donarà a conèixer aquesta mateixa setmana.

 

Deixa un comentari