L’artista olotina Anna Manel·la torna a l’activitat artística amb l’exposició ‘Estimats amics’

La  galeria Arcadi Calzada d’Olot acull fins el mes de març una mostra de l’obra escultòrica d’Anna Manel·la. Aquesta artista olotina, que ha deixat empremta a la ciutat amb escultures com ‘Sense lluna (passejant)’ del nucli antic d’Olot, torna a l’activitat amb les seves formes delicades i intemporals. Un recull d’escultures amb un estil fàcilment reconeixible, que evoca la innocència més infantil.

Formes indefinides, imatges estàtiques, infants fràgils i solitaris, el blanc de la puresa definint l’ambient cromàtic del seu univers. Són trets característics de l’obra de l’escultora olotina Anna Manel·la, un art que no perd mai vigència tot i que es mantingui inalterable a través del temps. Les seves figures embadalides captiven de la mateixa manera l’espectador, que es queda submergit tot esguardant la seva obra. Feia temps que Olot no podia gaudir de l’obra d’Anna Manel·la.

Manel·la torna amb força. Per aquest motiu, l’exposició que li dedica la galeria Arcadi Calzada d’Olot fins a l’1 de març és una excel·lent oportunitat per tornar a redescobrir la magnitud de la seva obra, que com sempre capta i atrapa a l’espectador. A l’exposició s’hi poden trobar dibuixos de traç tènue i oblidadís, a banda d’escultures que mai s’allunyen de la figura humana.