Els alcaldes de la C-17 demanen inversions per a les infraestructures crucials del seu entorn

Ripoll ha acollit la segona trobada d’alcaldes de la C-17, entre els quals es troba el Batlle d’Olot, Josep Maria Corominas. En aquest cas l’objectiu de la reunió ha estat fixar grups de treball que generaran projectes concrets de cooperació. Hi haurà diferents àmbits d’actuació liderats pels alcaldes i diferents experts, centrats concretament en infraestructures, polítiques industrials, formació professional i promoció econòmica i turística.

Els alcaldes reclamen un eix potencial socioeconòmic, i una constant millora de les infraestructures, ja sigui de la C-17 com l’eix ferroviari R-3. En concret, els preocupa la seguretat de l’últim tram de 23 quilòmetres de la carretera. D’altra banda, insisteixen en tenir un calendari aproximat d’aquestes millores. 15 poblacions treballen per posar en valor la C-17, que asseguren que és un dels principals eixos de l’activitat productiva de Catalunya. De cara al mes de març se celebrarà una nova reunió on es concreteran més detalls sobre els diferents àmbits d’actuació.