Irene Porxas presenta ‘El petit conte del farro’

La mestra olotina Irene Porxas no s’atura en la seva voluntat d’educar a través de la gastronomia . Primer va ser el del fajol, i just un any després sorprèn amb ‘El petit conte del farro’, un nou projecte per promocionar aquesta farina de blat de moro entre la mainada.

El farro és un cereal amb molta tradició a la Vall de Bianya, per això va ser l’alcalde d’aquest municipi garrotxí qui va engrescar  Irene Porxas a emprendre la seva segona aventura literària, ‘El petit conte del farro’. Il·lustrat per Pilarín Bayés, el  conte també inclou receptes amb farro creades pel gastrònom Pep Nogué, que els més menuts poden provar. El conte es presentarà diumenge a la Fira del Farro de la Vall de Bianya, però el MAC Exprés us l’ensenya aquesta setmana en primícia. El tiratge inicial serà de 3000 exemplars i ben aviat podrà adquirir-se a l’Ajuntament de la Vall de Bianya, als supermercats Consum i a Olot Televisió, per un preu de 7 euros. Porxas ja pensa en altres productes autòctons garrotxins que podrien ser protagonistes d’una tercera història.