La segona edició de l’Olotx2 arriba amb la implicació de 200 empreses i grups musicals locals

El cap de setmana del 22 i 23 de febrer, l’estada a Olot es tornarà a viure el doble. Aquest és el principal objectiu de la campanya promocional Olotx2, que l’Ajuntament d’Olot, amb el recolzament de nombrosos col·lectius, torna a promoure després de l’èxit de la primera edició, i que pretén desestacionalitzar l’afluència de visitants i promoure Olot i la Garrotxa com a destí turístic i comercial de qualitat.

El segon ‘Olotx2’ tindrà lloc el darrer cap de setmana de febrer. Durant dos dies, s’oferiran 600 places d’allotjament a meitat de preu. A través del portal www.olotx2.cat, 40 allotjaments de la comarca han posat a la venda places d’allotjament entre les nits del 21 oferint 1 nit a meitat de preu, 2 nits al preu d’una, o 2 habitacions al preu d’una.

Durant el cap de setmana del 22 i el 23 de febrer, també hi haurà una quarantena de restaurants i cafeteries que vendran dos àpats al preu d’un. La majoria de comerços del centre d’Olot se sumen a la campanya 2×1, igual que fan les parades de la Plaça Mercat, oferint un producte de cada parada al 2×1 i tastos gratuïts durant el matí del dissabte 22 de febrer.

La novetat d’enguany se centra en l’àmbit musical, el dissabte 22, amb un concert gratuït del cor de gòspel Messengers (subcampió del programa Oh Happy Day! de TV3) a la plaça Major d’Olot, així com el Fil musical de l’Olotx2, que consistirà en 10 escenaris de música en directe al centre de la ciutat.

La campanya també es complementa amb una quinzena d’activitats turístiques de caire lúdic que es podran viure el doble, com ara passejades volcàniques en trenet, cinema, rutes en bici elèctrica, concerts d’El Mini (El festival de música de butxaca), portes obertes i visites guiades als museus o al volcà Montsacopa… L’Olotx2 també compta amb l’adhesió del Gremi de Perruquers i una desena d’establiments faran promocions i obsequis durant el divendres 21 i el dissabte 22. Els 4 aparcaments interiors de la ciutat faran un 2×1.

x