La UE Olot afrontarà una dura prova diumenge contra l’Ontinyent, que vol escapar-se de les posicions de descens

Aquest diumenge, la Unió Esportiva Olot visita l’Ontinyent, en el que serà un partit dur. L’Ontinyent es troba penúltim a la classificació i al seu camp lluitarà amb totes les seves armes per aconseguir la victòria.

L’Olot, de la seva banda, té l’opció de posar sobre la gespa els dos últims fitxatges que han arribat per canviar la dinàmica de l’equip, el davanter procedent de l’Espanyol B Kilian Grant, i el migcampista del Girona Pere Pons. Per cert, que el fitxatge de Pons fa necessària una sortida de l’equip olotí. El migcampista Miki Martínez, que ha gaudit de molt pocs minuts al camp, és la primera opció per abandonar la Unió Esportiva Olot. El club ja li ha fet saber al jugador que té les portes obertes si li arriba una oferta. Martínez, de la seva banda, ha posat el seu destí en mans de l’Olot.

x