L’Institut La Garrotxa d’Olot, bressol de joves dissenyadors

La passarel·la 080 Barcelona Fashion finalitza avui, i els organitzadors destaquen l’alt nivell de creativitat dels joves. L’institut la Garrotxa d’Olot s’ha unit a la setmana de la moda, i ha posat a disposició dels alumnes entrades per anar a veure les desfilades i compartir, a classe, les impressions sobre l’esdeveniment.

Aquesta ha estat la setmana de la moda. El Centre Cultural Born ha acollit la 13ª edició de la 080 Barcelona Fashion, però aquest gran esdeveniment de la moda té efectes més enllà de capital catalana. L’Institut La Garrotxa d’Olot imperteix un cicle de Formació Professional de Confecció i Moda i aquests dies, han treballat a classe diferents temes al voltant d’aquest esedeviment. L’escola ha posat a disposició dels millors alumnes entrades per anar a veure les col·leccions d’aquests consolidats dissenyadors, perquè els serveixi per acostar-se al món de la moda a la pràctica.

Apendre a confeccionar peces i complements de vestir i articles tèxtils mitjançant el tall, la unió i els acabats de teixits, pell i altres materials, són els objectius Es tracta de proporcionar als alumnes els coneixements necessaris per dissenyar peces de vestir creatives, que es diferenciin del tipus de roba que venen a les botigues habituals.

Els alumnes que imparteixen aquesta formació són amants de la moda i valoren els coneixements que l’Institut La Garrotxa els aporta dia a dia. A final de curs, aquests alumnes organitzen una desfilada on presenten els dissenys que han elaborat durant l’any en una passarel·la a la Sala Torin d’Olot.

 

x