El CB Olot cau derrotat contra el Bàsquet Ateneu de Montserrat tot i dominar gran part del partit (57-61)

Les jugadores de Mari Comino han anat sempre per davant en el marcador però avui la sort no ha estat del seu costat. En un mal últim quart de les olotines, les visitants han estat més encertades i s’han endut el partit. Així doncs, el CB Olot  no ha pogut avançar al seu rival més immediat fins al moment en la taula classificatòria i es queda en desena posició amb 22 punts a la primera catalana. 

Una bona oportunitat desaprofitada avui per part del CB Olot, que ha fet un bon partit però ha anat de més a menys i ho ha pagat molt car. Sempre per davant en l’electrònic, les jugadores garrotxines han estat encertades tan en el joc interior com des de la línia de tres. Ara bé, l’Ateneu de Montserrat s’ha mostrat molt sòlid i mai ha marxat del partit.

Un  mal darrer quart i una rigorosa actuació arbitral en el moment d’assenyalar les faltes han condemnat a les de Mari Comino, que han caigut per quatre punts (57-61).

Així doncs, la bona ratxa de les olotines s’ha vist tallada d’arrel i s’ha deixat escapar una ocasió d’avançar posicions a la taula, tot i que el proper enfrontament és, a priori, un desplaçament senzill a la pista del Caldes, cuer de primera catalana.