Iolanda Batallé presenta ‘Faré tot el que tu vulguis’, Premi Prudenci Bertrana, a Olot

Faré tot el que tu vulguis és el nom que porta la nova novel·la de l’editora i periodista Iolanda Batallé, guardonada amb el 46è Premi Prudenci Bertrana. Ara presenta la seva obra al públic en una gira al voltant de tot Catalunya i Olot no n’és l’excepció.

L’escriptora, periodista i editora de La Galera, Iolanda Batallé, es va emportar al setembre el Premi Prudenci Bertrana de novel·la per Faré tot el que tu vulguis, la història d’una dona de 43 anys, casada i amb dues filles, que desperta el seu desig sexual en conèixer en un avió un noi “molt atractiu”. El dissabte va apropar-se a Olot per presentar el seu llibre a la Llibreria Drac.

Per l’escriptora, els Prudenci Bertrana, els premis literaris per excel·lència de Girona, són més que un reconeixement a la feina ben feta. La seva obra, retribuïda amb 30.000 euros, a diferència d’edicions anteriors en què pujava els 42.000, va començar a publicar-se al novembre i des de llavors, ja són al voltant dels 10.000 exemplars venuts. Tot un èxit que fa que l’autora es plantegi una nova edició en castellà.

Deixa un comentari