La cultura africana protagonitza una diada al local del Projecte Ishtar

Després de dos anys, l’activitat del Projecte Ishtar segueix al peu del canó. Aquesta vegada es reinventa per donar cabuda a una Jornada Cultural Africana, on les tradicions i el savoir-faire del país són els protagonistes d’una diada al local Ishtar, al costat de l’Estadi Municipal d’Olot.

Monika Medina i Badou Dione van ser els impulsors d’una Jornada Cultural Africana que es va dur a terme el dissabte al local Ishtar, la seu de nombroses iniciatives culturals de la comarca. Durant tot un dia, el local i els seus socis van girar al voltant de la cultura africana, des de tallers de cuina tradicional del país fins a la reproducció d’un documental sobre Nelson Mandela, icona de la Sudàfrica lliure. Però el que va obtenir una major acceptació per part del públic va ser el taller de percussió. Situats en rotllana, vora el foc, tothom era convidat a tocar el tambor i ballar al ritme de la melodia.