Derrota digna del CN Olot davant del líder, el CN Mataró ‘B’ (11-15)

Els de Nelson Raviña afrontaven un difícil test davant del líder de tercera catalana, el CN Mataró ‘B’. Tot i així l’equip ha donat la cara i ha conservat les seves opcions fins al darrer quart.

imageLes baixes i la visita del líder feien preveure una derrota àmplia del CN Olot, que encara no coneix la victòria en aquesta temporada. Però avui els garrotxins han tornat e demostrar el seu potencial i han fet treballar de valent a tot un líder, el CN Mataró ‘B’.

En una primera meitat intensa i de gran encert per part dels dos equips, els visitants han anat sempre per davant però no han aconseguit un avantatge superior a dos gols fins al final.

En el darrer quart, el físic i el bon nivell del rival ha passat factura en els locals i en els últims minuts el Mataró ha sabut jugar bé les seves cartes i ha matat al contrincant amb encert i qualitat. Cal destacar el bon debut sota pals del porter cadet Lluc Pons, que ha hagut de substituir a l’absolut Ferran Plana i ha complert amb nota.

El CN Olot segueix sense haver guanyat en aquest curs però poc a poc els jugadors joves agafen ritme de competició i nivell.

x