El Besalú perd 0 a 1 contra el Calonge per una desafortunada relliscada del seu porter

A Segona Catalana, el Besalú perd una oportunitat d’or per allunyar-se de les places de descens, al caure derrotat al seu camp contra el Calonge per 0 a 1. Cap dels dos equips va fer mèrits per endur-se la victòria, però una relliscada del porter local va beneficiar els empordanesos.

Gol del Calonge

Els locals verd-i-blancs van començar dominant el perill a les àrees, tot i que moltes accions arribaven a pilota aturada, com aquesta falta llançada per Busquets. A la segona part, el joc es va equilibrar del tot, i el Calonge també va fer servir les faltes i córners per aproximar-se a la porteria d’Àlex. El Besalú anava perdent la seva intensitat i s’acostava cada vegada menys a la meta contrària. Tot i això, Palmada va disposar de l’ocasió més clara de tot el segon temps, amb un xut que va sortir fora fregant el travesser de la porteria del calongí Caros. Les imprecisions dels dos equips portaven el partit a la igualada, però el Besalú va cometre un error definitiu de la mà del seu porter Àlex, que es va empassar una centrada visitant per una relliscada: Carles Roca aprofitava el regal i feia el gol de la victòria del Calonge, al minut 80.

El Besalú es manté a la 10a posició, amb 24 punts, tres de marge amb els equips que marquen el descens a Tercera Catalana.