El president de la Diputació de Girona reconeix l’any convuls de la institució però destaca la millora del seu funcionament intern

Joan Giraut assegura que aquest 2013 ha comportat molta polèmica envers la Diputació de Girona, però que el funcionament intern ha millorat molt. El president de l’institució ha volgut fer balanç del seu primer any de mandat, marcat pels processos judicials i els conflictes amb Josep Maria Amargant.

Joan Giraut ha complert el seu primer any al capdavant de la Diputació de Girona. Coincidint amb aquesta simbòlica data, el president ha volgut fer balanç d’aquests 365 dies. Precisament, un dels aspectes que més ha marcat la Diputació ha estat el foc creuat amb l’actual cap de protocol i el que també era cap de comunicació: Josep Maria Amargant. En aquest sentit, tot i no voler parlar de la seva figura sí que ha assegurat que els canvis han servit per millorar el funcionament intern. TDV Joan Giraut President de la Diputació de Girona D’altra banda, Giraut ha assegurat que l’ens està treballant conjuntament amb les oficines Xaloc per desenvolupar l’Agència Tributària Catalana. En aquest sentit, confia poder donar més detalls a partir del proper mes de febrer i la voluntat és que des del Xaloc es pugui unificar tots els serveis de l’agència en una sola finestreta.

x