La Vall de Bianya enceta la 7a Fira del Farro amb un sopar amb uns 300 comensals

La Vall de Bianya està de festa. El motiu és la setena edició de la Fira del Farro, dedicada a la farina de blat de moro típica del municipi. La fira va arrencar el dissabte amb èxit amb un sopar a base de tastets, amb 300 comensals.

La Fira del Farro exhaureix els 300 tiquets pel sopar de degustació del Centre Cívic

La Vall de Bianya va encetar la setena edició de la Fira del Farro el dissabte al Centre Cívic amb un sopar popular on els comensals tenien l’oportunitat de tastar diversos plats elaborats amb el producte estrella, el farro, de la mà dels restaurants i artesans de la Vall de Bianya. Dies abans del sopar, els 300 tiquets pel menú de degustació ja eren exhaurits, mostra del futur èxit de la vetllada.

El mateix dissabte, però per la tarda, la Vall de Bianya també oferia altres novetats per la fira, com la xerrada de l’artista garrotxí Quim Domene, autor del cartell de la fira, i el bianyenc Jordi Zapata, l’expert en meteorologia de la comarca.

 

 

x