El CPA Olot s’imposa al Campionat català de Grups de Xou

El Club Patinatge Artístic Olot guanya el Campionat de Catalunya de Grups de Xou amb ‘Respira’. El grup B ha quedat en cinquena posició; aquests resultats, juntament amb el tercer lloc aconseguit pel juvenil ahir fan que sigui la millor participació del club en uns catalans.

Olot torna a ‘respirar’ aires de triomf. Aquest cop procedent de Lleida, on es celebrava el Campionat de Catalunya de Grups de Xou. A les terres de ponent, el club olotí ha aconseguit superar a Reus i Masnou, per endur-se el 13è títol del seu palmarès. De totes maneres, l’èxit de la coreografia ‘Respira’ ha perillat per dues caigudes durant l’actuació; però les noies de Ricard Planiol i Ester Fàbrega s’han sobreposat a les errades, convencent al jurat del campionat.

En la mateixa categoria l’equip B del CPA va quedar en cinquena posició amb ‘Volcànic’; és el millor resultat de les olotines en un català. Això s’afegeix al tercer lloc obtingut ahir per les juvenils, amb la coreografia ‘Amb Sentiment’. Globalment, ha estat el millor Campionat català que ha fet mai el Club de Patinatge Artístic Olot.