Jordi Xuclà, nou president liberal al Consell d’Europa: “Portaré els anhels dels catalans als organismes internacionals”

L’olotí s’ha compromès per seguir treballant per les comarques de Girona i s’ha compromès a portar els anhels dels catalans fins als organismes internacionals.

A la Fira del Farro també va ser-hi el diputat olotí al Congrés dels Jordi Xuclà. Era a la Garrotxa per poc temps, i és que la seva agenda s’ha omplert d’activitats aquests dies. Tal i com els vam informar la setmana passada, Xuclà ha estat escollit president del grup liberal de l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa pels pròxims dos anys. Recordin que és la primera vegada que un diputat de Convergència i Unió presideix un grup polític d’una assemblea internacional. L’olotí s’ha compromès a seguir treballant per les comarques de Girona i a portar els anhels dels catalans fins als organismes internacionals.

x