La cooperació de tota la Vall de Bianya fa possible la Fira del farro 2014 amb nombroses novetats

Aquest ha estat un cap de setmana especial per la Vall de Bianya. El motiu, una nova edició de la Fira del Farro, un exemple de la cooperació de tot un poble que s’uneix per donar a conèixer aquest producte tan típic de la zona. La fira d’enguany compta amb nombroses novetats de la mà de joves garrotxins.

Per setè any consecutiu, la Vall de Bianya ha celebrat la Fira del Farro. El diumenge fins un total de 70 parades van servir de mostrador per donar a conèixer el producte autòcton de la zona. A més, la Fira del Farro d’enguany ha estat l’ocasió perfecte per conèixer ‘El petit conte del farro’, una història il·lustrada pels més petits, obra de la mestra olotina Irene Porxas i dibuixos de Pilarín Bayés. 

La Fira del Farro també serà recordada pel tret de sortida al viatge que farà el jove bianyenc Adrià Homs amb el seu amic finlandès Leevi Lagerspetz per tot el món, un projecte que ells mateixos han titulat com ‘La volta a la terra’. L’aventura, que durarà dos anys i mig, ha començat aquest matí a la Vall de Bianya acompanyats d’un burro.

Altres activitats que van completar la fira van ser les actuacions de la colla gegantera de la Vall de Bianya, les demostracions de la cuina del farro, a càrrec de Pep Nogué, o els tallers de cuina pels més petits.

Amb tots aquests ingredients, és fàcil cuinar una bona Fira del farro 2014.