La UE Olot capgira un 1 a 0 i s’endú els tres punts a El Clariano davant l’Ontinyent (1-2)

El conjunt d’Arnau Sala s’allunya de la zona de descens gràcies a la important victòria d’avui al camp del penúltim classificat, el CF Ontinyent. En una gran segona meitat, Roger Vidal ha igualat el gol inicial de Paco Sáez i Agustín Fernández, que s’ha estrenat com a golejador amb la samarreta olotina, ha culminat la remuntada amb un cop de cap a la sortida d’un servei de cantonada.

Aquest Olot és un altre des que va canviar d’entrenador i avui, en un partit decisiu per a la permanència al camp del penúltim classificat, els homes d’Arnau Sala han estat capaços de remuntar un resultat que li era advers en la primera meitat.

El CF Ontinyent es plantejava l’enfrontament com una autèntica final i en un primer acte insípid i escàs de futbol, els valencians han aconseguit perforar la porteria d’Òscar Fornés. Després d’una ocasió que ha picat a la fusta, Paco Sáez ha caçat el rebot i ha avançat als locals en el marcador (27′).

En aquests primers 45 minuts cap dels dos equips ha aconseguit crear ocasions clares i el bon joc ha brillat per la seva absència. Ara bé, els garrotxins han canviat per complet en la represa i ben aviat han mostrat les seves intencions. En el minut 57, David López ha posat una centrada magnífica al cap de Roger Vidal, que s’ha estrenat en aquesta temporada com a golejador i ha empatat el partit amb un gran cop de cap.

L’empat no era mal resultat per als olotins però els homes d’Arnau Sala han aprofitat els nervis d’un rival molt tocat i després d’un servei de cantonada, han capgirat el marcador.

Agustín Fernández s’ha estrenat amb la samarreta vermella i, també amb la testa, ha aconseguit el segon a dotze minuts pel final. Agus ha completat un altre gran partit i ha fet gala d’una de les seves especialitats, el joc aeri.

En els darrers instants el conjunt olotí ha patit i Òscar ha hagut d’intervenir per evitar l’empat, però el resultat no s’ha mogut.

Amb aquesta segona victòria consecutiva, la UE Olot se situa a 5 punts de la zona calenta de la taula. El seu proper rival és l’Olímpic de Xàtiva (novè amb 37 punts),el proper diumenge a l’estadi municipal.

Deixa un comentari