La directora de l’Acadèmia del Cinema Català agraeix a les televisions locals la retransmissió dels Premis Gaudí

Olot Televisió ha retransmès aquest diumenge en directe el programa especial que produeix l’Acadèmia del Cinema Català  amb el suport de la Xarxa de Comunicació Local i la col·laboració de Gestmusic Endemol.

Els VI Premis Gaudi van ser presentats, des del Barcelona Teatre Musical (BTM) per l’actor, director i presentador de televisió Àngel Llàcer, acompanyat pel músic i compositor, Manu Guix. ‘La Plaga’ va ser escollida millor pel·lícula en aquesta edició. El premi al millor actor principal va ser per a José Sacristán, i Nora Navas va rebre el guardó a la millor actriu. Menció especial té la pel·lícula ‘Los últimos días’, que va aconseguir sis estatuetes. El Premi Gaudí d’Honor va ser per a l’actriu Julieta Serrano, que va rebre el guardó honorífic de l’Acadèmia que a partir d’aquest any s’anomena Premi Gaudí d’Honor-Miquel Porter.