La GIOrquestra del garrotxí Marcel Sabaté celebra el segon aniversari amb un concert amb peces de Txaicovski i Beethoven

Aquest proper diumenge, la GIO,  l’orquestra simfònica de les comarques Gironines, celebrarà el seu 2on aniversari amb un gran concert simfònic a l’Auditori de Girona, acompanyada del pianista gironí Lluís Rodríguez Salvà.

Per commemorar el segon aniversari, la GIO i Lluís Rodríguez Salvà interpretaran el concert per a piano i orquestra nº1 de Txaikovski, i la simfonia nº 6 “Pastoral” de Beethoven. Després de dos anys d’actuacions, la GIOrquestra s’ha consolidat i es marca nous reptes per al futur. El director de la GIO, el garrotxí Marcel Sabaté, ha declarat a Olot Televisió que pensa en iniciar projectes no exclusivament vinculats a la música clàssica. També ha revel·lat que l’orquestra simfònica està buscant consolidar-se en els auditoris més importants de Catalunya, com el de Barclona.

De moment, la GIO espera que el concert d’aquest diumenge a l’Auditori de Girona sigui una gran festa d’aniversari. Així ho procuraran, envoltats dels millors representants de la música clàssica catalana. Les entrades ja són a la venda.