L’Ajuntament d’Olot assegura l’ús industrial del polígon Les Mates

Els Ajuntaments d’Olot i la Vall d’en Bas treballen per donar ús al sòl industrial de què disposen. La Vall d’en Bas està avançant amb les negociacions per omplir vuit de les 12 parcel·les que va posar a disposició amb l’obertura del túnel de Bracons. El primer negoci a instal·lar-s’hi serà una gasolinera ‘low cost’. L’Ajuntament d’Olot, de la seva banda, ha blindat el polígon les Mates perquè només accepti usos industrials.

Ara que el parc de bombers marxarà del polígon Les Mates d’Olot, l’Ajuntament d’Olot ha aprofitat per assegurar-se que el sòl d’aquesta zona d’activitat econòmica sigui només per a ús industrial. El ple del consistori ha aprovat la modificació els usos del pla d’ordenació urbana, segons la qual, a partir d’ara no es permetrà utilitzar el sòl del polígon per a activitats culturals, associatives, religioses o administratives. La mesura s’ha adoptat després de concloure una ronda de contactes amb els propietaris de les parcel·les del polígon per generar més activitat econòmica. Segons l’equip de govern, els propietaris van demanar que els usos dels terrenys es limitessin a l’industrial. L’Ajuntament no descarta modificar els usos per assegurar l’activitat econòmica en d’altres polígons de la ciutat.

x