Integra engega una campanya de micromecenatge per finançar el nou taller-botiga que obrirà a Olot

Integra, l’associació que treballa per a persones amb discapacitat psíquica de la Garrotxa, fa 8 anys que va arrencar el projecte ‘A mà, taller de paper’. Ara volen tenir una botiga al centre d’Olot, i per finançar l’obertura han engegat una campanya de micromecenatge que s’ha presentat aquest dimecres.

El treball és una eina terapèutica, especialment amb persones que pateixen alguna discapacitat. 8 anys enrere, l’associació Integra va arrencar el projecte ‘A mà, taller de paper’, per donar resposta a les necessitats dels atesos i respectar els seus ritmes de treball per damunt de la productivitat.

Ara, el taller fa un pas més, i pretén obrir una botiga al centre d’Olot. Per a ajudar a fer-la realitat, busquen finançament a través del micromecenatge, via Verkami, per a pagar les reformes d’adaptació del nou taller-botiga.

La campanya de micromecenatge finalitzarà el proper 12 de març, i els mecenes rebran una compensació per la seva aportació. Integra pretén que la botiga sigui una realitat a principis del mes de març.

x