L’alcalde d’Olot vol emprendre la urbanització del Firal al següent mandat i escoltarà als veïns per decidir els usos de l’hospital vell

Avui, el director d’Olot Televisió, Albert Brosa, entrevista l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, al Programa Pros i Contres. Corominas ha parlat dels grans projectes de la ciutat.

L’alcalde d’Olot ha parlat al programa Pros i Contres d’Olot Televisió dels grans projectes de la ciutat. Josep Maria Corominas ha anunciat que tindrà en compte la opinió dels ciutadans a l’hora d’escollir els usos de l’edifici de l’Hospital Sant Jaume quan els serveis hospitalaris es desplacin al nou centre.

L’alcalde lamenta que als pressupostos de la Generalitat no s’inclogui cap partida per a la Variant d’Olot, però referma el compromís del Govern de tenir enllestit el projecte constructiu a la fi d’aquest mandat.

Quant al projecte d’urbanització del Firal, l’alcalde ha dit que aquest s’ha d’emprendre al següent mandat. L’Ajuntament ara, no té possibilitat ni voluntat d’endeutar-se, segons ha declarat.

Josep Maria Corominas espera ser al capdavant del Govern municipal quan es dugui a terme la urbanització del Firal. Al programa Pros i Contres va anunciar la seva voluntat de tornar-se a presentar com a candidat.